(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Over ons

Historie `t Boerder-ei-ke
In 1955 zijn Martien en Hanne van den Hurk gestart met de huisverkoop van eieren en aardappelen aan "het Aanschot" in Eindhoven. Het was een boerenbedrijf met o.a. koeien, varkens en kippen. In 1986 is de oudste zoon Marinus met zijn gezin op de boerderij komen wonen en heeft het kippenbedrijf en het winkeltje overgenomen.

Over ons
Inmiddels is 't Boerder-ei-ke uitgegroeid tot een sfeervolle boerderijwinkel in het "centrum" van de wijk Blixembosch. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan groente, fruit, aardappelen, kaas, eieren en streekproducten. We hebben een stal met 4000 scharrelkippen, waardoor we dagverse scharreleieren aanbieden. Om een breed assortiment en kwaliteit te kunnen aanbieden, ontvangen wij dagelijks groente en fruit van de groothandel. Een aantal jaar geleden hebben we ons assortiment uitgebreid met streekproducten zoals soepen, jam en diverse fruitsappen van erkende leveranciers. Sinds 2010 werkt de jongste zoon van Marinus, Glenn van den Hurk, ook in de zaak. Medio 2013 is het mogelijk om uw bestelling via de online webwinkel te plaatsen. Zo bieden wij iedereen de mogelijkheid om te genieten van ons verse assortiment en bent u niet afhankelijk van de openingstijden van de winkel.

Cadeauboerke.nl
Sinds 2016 hebben we naast de website van `t boerdereike een nieuwe site laten maken speciaal voor cadeaupakketten. Via cadeauboerke.nl heeft u de mogelijkheid om eenvoudig een cadeaupakket te bestellen. Vul zelf uw cadeaupakket of maak een keuze uit de standaardpakketten. Bestelt u online? Dan zorgen wij ervoor dat het op tijd klaar staat in de winkel.